2008-11-27 13:45:45• hírek • Szatmar.ro

Fontos kérdések dőlhetnek el

Az UEFA-kupa harmadik fordulójában több csapat is kivívhatja a továbbjutást.

Az UEFA-kupa csoportkörének harmadik fordulójára kerül sor csütörtökön, amelyen egy sor fontos kérdés válaszra lelhet. Több olyan csapat is pályára lép, amelynek egy pontra van szüksége az üdvözítő továbbjutáshoz, míg másoknak az utolsó szalmaszálat jelentené egy győzelem.

A nap egyik kiemelkedő érdeklődéssel várt mérkőzésén a Milannak egy pontra van szüksége a Portsmouth otthonában, hogy bebiztosítja továbbjutását. Ha viszont folytatná idei tökéletes sorozatát, akkor javítana eddigi gyenge angliai mérlegén, ami hét vereség és négy döntetlen mellett egy győzelmet tartalmaz.

Szintén egy pontra van szüksége a Galatasaraynak a Metalist Harkov, a CZSKA Moszkvának a Lech Poznan és a St.Etiennek a Brugge ellen. A nap egyik legnagyobb rangadóján a Schalke a Manchester Cityt fogadja, a németek egy esetleges győzelemmel szintén továbbjutnak.

Ezzel szemben a Sepsi Lászlót foglalkoztató Santander a szintén pontszűkében szenvedő Paris St.Germain otthonában lép pályára, mindkét csapatnak az életben maradás a célja, akárcsak a Deportivo és a Feyenoord összecsapás résztvevőinek.

Bölöni László csapata, a Standard Liege a Partizan Belgrád otthonában lép pályára. Amennyiben győz, nagy lépést tenne a legjobb 32 felé, de az egy ponttal is sokat lendítenének az ügyön.

Érdekes módon készül a Valencia csapata a Rosenborg elleni trondheimi fagyos mérkőzésre: a spanyolok nem kevesebb, mint 500 kg. meleg ruhát vittek magukkal.

Csütörtöki program:
A csoport: Schalke - Manchester City
Paris St.Germain - Santander

B csoport:Galatasaray - Metalist Harkov
Olimpiakosz - Benfica

C csoport: Sampdoria - Stuttgart
Partizan Belgrad - Standard Liege

D csoport: Nijmegen - Tottenham
Dinamo Zágráb - Szpartak Moszkva

E csoport: Portsmouth - Milan
Braga - Wolfsburg

F csoport: Zilina - Slavia Praga
Hamburg - Ajax

G csoport:
Brugge - St.Etienne
Rosenborg - Valencia

H csoport:
CSZKA Moszkva - Lech Poznan
Deportivo la Coruna - Feyenoord

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: